“New residences” Building in Novi Pazar

On large buildings, it is necessary to carefully look for a measure between too little and too much, especially when the client requests that we include elements with wood texture on the facade.The facade is designed so that although its size is stronger in the horizontal directions, by placing vertical wooden elements, the building visually gains in harmony of mass and elegance.The client's request was for the terraces to be masonry, for discretion, but by analyzing the position of the surrounding buildings, we came up with the idea to break the monotony of the masonry fence, while maintaining the intimacy of these spaces by designing the terrace terrace of each apartment and wood panels.

Location:
Novi Pazar, Serbia
Type:
Project for the new building “New Residences” in Novi Pazar